Het jaarlijkse galabal vindt altijd plaats in het tweede weekend van maart. In 2019 is dit in het weekend van 9 en 10 maart. Een gala bestaat uit een oefenmiddag op zaterdagmiddag, een gala en diner op zaterdagavond en een ontbijt (eigenlijk brunch) op zondagochtend en -middag. Tijdens het ontbijt wordt er ook nog gedanst. Je kan het hele weekend meedoen, maar het is ook mogelijk om een deel van dit weekend mee te doen.

De uitnodiging van het gala van dit jaar vind je hieronder. Voor alle praktische informatie kun je de printbare uitnodiging raadplegen.  Opgeven kan hier (inclusief iDeal betaalmogelijkheid) of via de andere kanalen genoemd in de uitnodiging. Wil je op de hoogte gehouden worden van onze gala’s en sta je nog niet op de mailinglijst? Mail dan naar info@lesgaisgalants.nl, dan voegen we je toe!

Uitnodiging gala 2019

Het schatje van Les Gais Galants

8 december jongstleden ontving Les Gais Galants een brief van een notaris uit Polonaisia. Het bleek dat een achternicht van de oudtante van Barones van der Helm was overleden. Zij heeft geen erfgenamen, maar wel veel gehoord over onze vereniging. Omdat ze haar familielid met haar bjizondere hobby een warm hart toedraagt, heeft ze Les Gais Galants dé schatkaart nagelaten. Natuurlijk zijn we direct op onderzoek uitgegaan en vonden we een prachtige kist. Erbij zat een brief:

Chèr Les Gais Galants, willen jullie de inhoud van deze schat op het jaarlijkse galantengala delen met alle galanten, oud-galanten en vrienden van galanten ter bevordering van le véritable esprit galant?

We nodigen jullie allemaal uit om deze wens te helpen vervullen!

met galante groet, Dies 2019 Les Gais Galants